Buffet

HVAD ER FOOD-CLUB?

Med FOOD CLUB i Århus og København vil vi revolutionere buffet oplevelsen. Vi vil vise, at en buffet sagtens kan danne ramme om en lækker med grøn, frisk og velsmagende kvalitetsmiddag, du kan nyde i lækre og hyggelige omgivelser. På buffeten hos FOOD CLUB i Århus og København er det kvaliteten og ikke kvantiteten, der er i højsædet, når vores kokke hver dag kreerer et sæsonaktuelt tag-selv-bord anno 2019.

HVAD ER DER PÅ TAG-SELV BORDET?

Hos FOOD CLUB byder vores buffet på gedigne retter med et udpræget fokus på grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed.

Vores udvalg skifter hver uge, og derfor garanterer vi ikke for at alle elementerne altid er at finde på tag-selv-bordet. Bordet byder også på et væld af drikkevarer såsom sodavand, øl, bobler, kaffe samt rød- og hvidvin som alt sammen er med i prisen.

HVAD KOSTER DET?

Prisen for et besøg på FOOD CLUB i Århus og København afhænger af, hvor lang tid I ønsker at tilbringe på restauranten. Alle drikkevarer såsom vin, øl, saft, sodavand, kaffe og te er inkluderet i prisen. Sidste ankomsttidspunkt er kl. 21.00 på hverdage og 21.30 i weekenden. Vi tager forbehold for mindre ændringer i menu og pris.

Mandag til torsdag

1,5 time | 275 kr. 

2 timer 325 kr. 

2,5 time 375 kr. 

3 timer 425 kr.

Fredag & lørdag

1,5 time 325 kr. 

2 timer | 375 kr. 

2,5 time | 425 kr.

3 timer 475 kr.

Søndag

Søndag har du dit bord i hele 2 timer til den favorable pris af 225 kr.
Vi dækker op til et søndags-tag-selv-bord, hvor du kan nyde en række af salater, udvalgt varmt og grønt tilbehør, saucer, søndagssteg og vores økologiske softice med toppings – selvfølgelig! Altså er tag-selv-bordet lidt simplere på disse søndage, men det betyder ikke, at vi går på kompromis med velbehag og vores vision om et bæredygtigt tag-selv-bord.
Som altid er alle drikkevarer inkluderet i dit måltid.

FOOD-CLUB'S MANIFEST

FOOD-CLUB ELSKER GRØNTSAGER

På vores buffet hos FOOD CLUB kan du se, hvor meget vi elsker grøntsager. Vi mener de fortjener al den respekt og kærlighed, som en restaurant kan give dem. Derfor bliver du i Aarhus og København mødt af en udpræget grøn buffet, som vores kokke sammensætter hver dag med udgangspunkt i årstidens grøntsager.

MINIMUM MADSPILD

Buffet = madspild. Det er desværre en generel tendens, men ikke hos os. På FOOD CLUB arbejder vi for at have så lille et madspild som overhovedet muligt. Hver dag efter 21:00 kan du derfor fylde en boks fra Too Good To Go fra buffeten for kun 49 kr. Skulle der være mad til overs sidst på aftenen, har vi en aftale med Kirkens Korshærs lokale herberg, som dagligt henter den overskydende mad fra vores buffet, så den skaber glæde og smil hos deres gæster.

VI ELSKER BØRNEFAMILIER

På FOOD CLUB i Århus og København spiser børn under 6 år gratis, mens børn under 12 år spiser med for kun 100 kr. Vi synes, at børnefamilierne fortjener et helle med en buffet, hvor man kan spise og slappe af sammen i stedet for at skulle stresse over madlavningen eller være nervøs for, om der nu også er noget mad, som falder i børnenes smag. Og hov. Fik vi nævnt, at der er økologisk softice fra Hansens Is til dessert? Selvfølgelig også til de voksne.

KVALITET TIL RIMELIGE PENGE

Vil du have den perfekte ramme for en dejlig  aften, passende til enhver lejlighed, så står FOOD CLUBs buffet klar med åbne arme. Her er ingen regning, der løber løbsk, da du på forhånd ved, hvor stor den bliver. Fra mandag til torsdag koster det 275 kr. at besøge vores buffet, mens fredag og lørdag koster 325 kr. for 1,5 time. for al den mad, vin, øl, limonade og sodavand, du har lyst til. Vil du fortsætte festen, så koster en halv time ekstra blot 50 kr. pr. person.

ALLE SPISER VED SAMME BORD

Vi elsker buffet og alt det der sker, når mennesker mødes omkring maden. Nogle af de stærkeste sociale bånd bliver skabt omkring maden, når vi nyder et måltid, sammen med dem vi holder af. Og på FOOD CLUB spiser alle ved samme bord. Om man veganer, kødelsker, flexitar, vegater eller noget helt femte, så er FOOD CLUBs buffet et sted, hvor der er lækker mad og drikke til alle, så man udelukkende skal koncentrere sig om at have en hyggelig aften sammen i Aarhus eller København.

Madklubben.dk ♥

Åbningtider København

Ankomsttid:
Mandag til torsdag kl. 17:00  21:00 
Fredag og lørdag kl. 17:00 – 21:30
Søndag åbner vi kl. 16.00 – 19:30
hver søndag kan du spise med i 2 timer for 225 kr. 
 
Restauranten lukker senest kl 00.00 

Åbningtider Århus

Ankomsttid:
Tirsdag – torsdag kl. 17:00 – 21:00
Fredag – lørdag kl. 17:00 – 21:30
Søndags og mandags åbent kommer snart
 
Restauranten lukker senest kl 00.00