Koncept 2019-07-10T08:07:08+00:00

HVAD ER FOOD CLUB?

Med FOOD CLUB vil vi revolutionere det danske tag-selv-bords-landskab. Vi vil vise, at et tag-selv-bord sagtens kan være centrum for en grøn, frisk og velsmagende kvalitetsmiddag, du kan nyde i lækre og hyggelige omgivelser.

Følg FOOD CLUB på Facebook ved at klikke her.

HVAD ER DER PÅ TAG-SELV BORDET?

Udvalget hos FOOD CLUB skifter fra uge til uge, men du kan altid få en forsmag på, hvad der er i vente ved at klikke her.
Vær opmærksom på, at udvalget er dynamisk, og vi derfor ikke kan garantere, at alle elementer altid er at finde på tag-selv-bordet.
På tag-selv-bordet finder du også et væld af drikkevarer til din middag. Dyk ned i et udvalg af blandt andet Tuborg RÅ på fad, rød- og hvidvin, bobler, læskedrik, Coca Cola, Coca Cola Zero samt kaffe og te at runde af med. Har du særlige vinpræferencer, kan du desuden medbringe din egen vin ganske gratis.

 

HVAD KOSTER DET?

Prisen for et besøg på FOOD CLUB afhænger af, hvor lang tid I ønsker at tilbringe på restauranten. Alle drikkevarer såsom vin, øl, saft, sodavand, kaffe og te er inkluderet i prisen. Sidste ankomsttidspunkt er kl. 21.00 på hverdage og 21.30 i weekenden. Vi tager forbehold for mindre ændringer i menu og pris.

Mandag til lørdag

1,5 time:
275 kr. mandag til torsdag // 325 kr. fredag og lørdag

2 timer:
325 kr. mandag til torsdag // 375 kr. fredag og lørdag

2,5 time:
375 kr. mandag til torsdag // 425 kr. fredag og lørdag

3 timer:
425 kr. mandag til torsdag // 475 kr. fredag og lørdag

Søndag:

Søndag har du dit bord i hele 2 timer til den favorable pris af 225 kr.
Vi dækker op til et søndags-tag-selv-bord, hvor du kan nyde en række af salater, udvalgt varmt og grønt tilbehør, saucer, søndagssteg og vores økologiske softice med toppings – selvfølgelig! Altså er tag-selv-bordet lidt simplere på disse søndage, men det betyder ikke, at vi går på kompromis med velbehag og vores vision om et bæredygtigt tag-selv-bord.
Som altid er alle drikkevarer inkluderet i dit måltid.

FOOD CLUBS MANIFEST

FOOD CLUB elsker grøntsager
På Food Club knuselsker vi grøntsager. Vi mener de fortjener al den respekt og kærlighed, vi overhoved kan give dem. Derfor bliver du på FOOD CLUB mødt af en udpræget grøn buffet, som vores kokke sammensætter hver dag med udgangspunkt i årstidens grøntsager.

 FOOD CLUB = minimum af madspild

På FOOD CLUB arbejder vi for at have så lille et madspild som overhovedet muligt. Hver dag efter 21:00 kan du derfor fylde en boks fra Too Good To Go fra tag-selv-bordet for kun 49 kr. Skulle der være mad til overs sidst på aftenen, har vi en aftale med Kirkens Korshærs lokale herberg, som dagligt henter den overskydende mad, så den skaber glæde og smil hos deres gæster.

 FOOD CLUB elsker børnefamilier

På FOOD CLUB spiser børn under 6 år gratis, mens børn under 12 år spiser med for kun 100 kr. Vi synes, at børnefamilierne fortjener et helle, hvor man kan spise og slappe af sammen i stedet for at skulle stresse over madlavningen eller være nervøs for, om der nu også er noget mad, som falder i børnenes smag. Og hov. Fik vi nævnt, at der er økologisk softice fra Hansens Is til dessert? Selvfølgelig også til de voksne.

 FOOD CLUB er kvalitet til rimelige penge

Vil du have den perfekte ramme for en dejlig  aften, passende til enhver lejlighed, så står FOOD CLUB klar med åbne arme. Her er ingen regning, der løber løbsk, da du på forhånd ved, hvor stor den bliver. Fra mandag til torsdag koster det 275 kr. mens fredag og lørdag koster 325 kr. for 1,5 time. for al den mad, vin, øl, limonade og sodavand, du har lyst til. Vil du fortsætte festen, så koster en halv time ekstra blot 50 kr. pr. person.

 På FOOD CLUB spiser alle ved samme bord

Vi elsker mad og alt det der sker, når mennesker mødes omkring maden. Nogle af de stærkeste sociale bånd bliver skabt, når vi nyder et måltid, sammen med dem vi holder af. Og på FOOD CLUB spiser alle ved samme bord. Om man veganer, kødelsker, flexitar, vegater eller noget helt femte, så er FOOD CLUB stedet, hvor der er lækker mad og drikke til alle, så man udelukkende skal koncentrere sig om at have det hyggeligt sammen.